Kom een dagje of een weekend workshoppen in Elst ( tussen Arnhem en Nijmegen) . Leer een nieuwe techniek en maak iets leuks met andere poppenhuis liefhebbers. Ik heb een mooie workshopruimte en in deze ruimte staan ook mijn poppenhuizen en miniaturen. Genoeg te kijken dus! Tijdens een workshop staat het maken van een mooi miniatuur natuurlijk voorop. Maar gezelligheid vind ik ook heel belangrijk. Een dagje workshoppen moet echt een "dagje uit" zijn! En als het weer het toelaat kunnen we lunchen in de tuin.
Als een workshop vol zit kunt u zich toch opgeven. Er valt nog weleens iemand af of anders bent u de volgende keer als dezelfde workshop gegeven wordt als eerste aan de beurt.  Workshops beginnen om 10 uur maar vanaf half 10 staat de koffie klaar. Tussen 4 en 5 uur zal de workshop afgelopen zijn maar hij loopt ook weleens wat uit.

Op dit moment staan er geen nieuwe workshops gepland.

De workshops hieronder zijn al een keer geweest.

Deze prachtige braadslee leert Marie-Louise ons maken in 1 dag. Werken met koper zal voor velen van ons nieuw zijn. Het is leuk om eens met niet alledaags materiaal te werken, andere gereedschappen te gebruiken en hele nieuwe technieken te leren. Vooral het solderen komt van pas bij het maken van miniaturen.

 

WORKSHOP POP AANKLEDEN DOOR HELENA REIJNEN

 

 

Voor de tweede keer komt Helena Reijnen hier een workshop geven.
Zij is zeer ervaren in het maken en aankleden van poppen. Tijdens deze workshop leer je heel veel technieken. Ook de pruik wordt  gemaakt. Je kunt de kleding naaien of plakken. Soms is plakken mooier dan naaien.
We gaan een van deze carol singers maken.
Je kunt kiezen uit de jongen of de man.

 

Om u aan te melden voor deze workshop stuur een email naar: pan.dekort@planet.nl