Kom een dagje of een weekend workshoppen in Elst ( tussen Arnhem en Nijmegen) . Leer een nieuwe techniek en maak iets leuks met andere poppenhuis liefhebbers. Ik heb een mooie workshopruimte en in deze ruimte staan ook mijn poppenhuizen en miniaturen. Genoeg te kijken dus! Tijdens een workshop staat het maken van een mooi miniatuur natuurlijk voorop. Maar gezelligheid vind ik ook heel belangrijk. Een dagje workshoppen moet echt een "dagje uit" zijn! En als het weer het toelaat kunnen we lunchen in de tuin.
Als een workshop vol zit kunt u zich toch opgeven. Er valt nog weleens iemand af of anders bent u de volgende keer als dezelfde workshop gegeven wordt als eerste aan de beurt.  Workshops beginnen om 10 uur maar vanaf half 10 staat de koffie klaar. Tussen 4 en 5 uur zal de workshop afgelopen zijn maar hij loopt ook weleens wat uit.

Als je je aanmeldt voor deze workshop ga ik ervan uit dat je gevaccineerd bent of dat je daags tevoren een test doet.

WORKSHOP POP AANKLEDEN DOOR HELENA REIJNEN

Voor het eerst komt Helena Reijnen hier een workshop geven.
Zij is zeer ervaren in het maken en aankleden van poppen. Tijdens de workshop kun je kiezen of je de kleding wilt plakken of naaien. Ook de pruik wordt zelf gemaakt.
We gaan een van deze carol singers maken.
Je kunt kiezen uit het meisje of de vrouw.

Datum: 15 januari 2022
Prijs: € 125 (pop en alle materialen inbegrepen)

Wil je deze workshop volgen stuur dan een email naar: pan.dekort@planet.nl

Deze workshop is uitgesteld naar
2 april 2022